På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
Hem/Kurser/Hållbar förvaltning med god ekonomi Skriv ut sidan

Välj län


Hållbar förvaltning med god ekonomi

Kursmål

Syftet är att ge inspel och idéer till hur du på ett systematiskt sätt kan hitta förbättringspotentialer inom ditt förvaltningsarbete. Vi vill också ge dig verktyg för att möjliggöra ett hållbart och ekonomiskt lönsamt fastighetsägande.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med fastigheter, är fastighetsförvaltare eller -chef inom såväl privat, som offentlig sektor och vill utveckla din verksamhet.

Kursinnehåll

Vi fokuserar på hur man kan arbeta både hållbart och effektivt, genom att ha kontroll över såväl fastigheterna, som sitt eget arbete, samt hur de båda går att utveckla.
Kursen är indelad i två block, vilka grundar sig i hållbara lösningar.
Det första blocket handlar om hur fastighetens ekonomi kan förbättras genom lägre kostnader och/eller högre intäkter.
Det andra blocket handlar om själva hantverket att förvalta, samt på vilket sätt detta kan förbättras för att generera en vinst till den egna organisationen.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursens innehåll på bästa sätt bör du ha yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning och därmed baskunskaper inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och bygg- och installationsteknik.

Kursledare

Linda Strind

Pris

5 700 kr per deltagare exkl. moms. I priset ingår kursdokumentation, digitalt kursintyg, lunch samt för- och eftermiddagsfika.


Kurstillfällen

2019-11-21
Stockholm

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top