På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe

Medarbetare

Det är vi som är EGA. Kontakta oss när du vill diskutera utbildning.
Ring oss på 0270-105 10 eller maila på mer[punkt]info[snabel-a]ega[punkt]se


Erik Andersson

Erik Andersson

erik[punkt]andersson[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är EGA:s grundare och ägare och arbetar bl a med planering och framtagning av kursämnen och lärare för dessa. Vidare svarar jag för kontakter med myndigheter, branschorganisationer och företag.

Tel: 070-532 84 58

Peter Blomkvist

Peter Blomkvist

peter[punkt]blomkvist[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är grafiskt ansvarig och skapar och underhåller våra annonser, trycksaker och reklamartiklar. Jag jobbar även med vår egen webb, sociala medier, nyhetsbrev och kursadministration.

Tel: 072-886 79 46

Anna Edberg

Anna Edberg

anna[punkt]edberg[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är din kontaktperson när det gäller kurser och tentamen för Kontrollansvariga och Byggarbetsmiljö-samordnare. Är även med i utvecklingsarbetet av nya kurser samt ser till att hålla kursdokumentationer, kursbeskrivningar och intyg uppdaterade inom gruppen för Kvalitet, miljö och arbetsmiljö, Väg och mark samt Bygg och installation. När deltagarlistorna återvänder till oss ser jag till att alla kursdeltagare får sitt kursintyg. Jag planerar även utskick av våra kursinbjudningar.

Tel: 072-886 79 48

Erika Edling

Erika Edling

erika[punkt]edling[snabel-a]ega[punkt]se

Jag arbetar med marknadsföring, kundvård, försäljning och följer upp kunders önskemål. Tveka inte att höra av er till mig om ni saknar något. Jag jobbar både med företagsanpassade kurser och ser till att öppna kurser finns tillgängliga i er närhet. För att jag ska kunna göra mitt jobb bra, så är det viktigt att kursutvärderingarna kommer in så att jag kan följa upp våra kunders intressen och önskemål.

Tel: 072-886 79 45

Marie Englin

Marie Englin

marie[punkt]englin[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är ansvarig för våra utbildningar inom ämnesgrupperna Juridik samt Projekt och organisation. Det innebär dels att jag arbetar med utveckling av nya kursämnen, dels att jag ser till att kursbeskrivningar, dokumentationer och intyg är uppdaterade och aktuella.

Tel: 072-886 79 43

Ulrika Hedlund

Ulrika Hedlund

ulrika[punkt]hedlund[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är VD på EGA och har därmed övergripande ansvar för vår verksamhet. Utöver det planerar jag var och när vi lägger våra öppna kurser. Jag har kund- samarbets- och lärarkontakter. Jag arbetar också med företagsanpassade kurser och kontaktar er kursledare med frågor om lediga dagar och specialönskemål om kursinnehåll från kunder mm.

Tel: 070-339 65 88

Jan Jakobsson

Jan Jakobsson

jan[punkt]jakobsson[snabel-a]ega[punkt]se

Jag arbetar med aktiv kundvård bland annat till de företag och organisationer som har samarbetsavtal med oss. Målsättningen är att ge våra kunder en bra rådgivning och service. Jag jobbar även med marknadsföringsfrågor. Ring gärna mig  på 070-582 28 65 om du har några funderingar eller vill veta mer om våra utbildningar. Jag är placerad i Stockholm.

Tel: 070-582 28 65

Anders Karlsson

Anders Karlsson

anders[punkt]karlsson[snabel-a]ega[punkt]se

Jag tillverkar kursdokumentationerna och ser till att de är på plats till kursdagen. Jag anpassar våra brev och är även den som sänder i väg dem. Jag beställer kontorsmaterial, kursmaterial mm.

Tel: 072-886 79 49

Anna-Carin McManus

Anna-Carin McManus

anna-carin[punkt]mcmanus[snabel-a]ega[punkt]se

Jag är säljare och utbildningsinformatör här på EGA. Mig kan du få ett samtal från där jag kanske hör mig för om ni har något utbildningsbehov eller om förra kursen gick bra. Ring mig om ni vill veta mer specifikt om någon kurs, om ni vill boka in till våra öppna utbildningar eller bara vill ha en offert.

Tel: 072-886 79 42

Helena Nordlund

Helena Nordlund

helena[punkt]nordlund[snabel-a]ega[punkt]se

Jag har bland annat hand om vår fakturering, leverantörsfakturor och redovisning. Jag bokar även konferenser till våra kurser runt om i landet och sköter administrationen kring detta. Som övriga på EGA så ingår kundvård och teknisk support i våra digitala klassrum.

Tel: 072-886 79 41

Sandra Söderström

Sandra Söderström

sandra[punkt]soderstrom[snabel-a]ega[punkt]se

Jag arbetar med administration och kundvård och följer upp våra kunders frågor och önskemål. Jag registrerar de kursanmälningar som kommer in till våra öppna kurser och skickar ut en bokningsbekräftelse till våra deltagare.

Tel: 072-886 79 47

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top