På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
Hem/Kurser/Förstå och tolka AMA samt AF-delar Skriv ut sidan

Välj län


Förstå och tolka AMA samt AF-delar

Hur tolkas text i AMA- AF och Tekniska beskrivningar, vid anbudsgivning, vid upphandling och vid entreprenadens genomförande. Lönsamma projekt bygger på kunskap om entreprenadens begränsningar och möjligheter, tolkning av förfrågan, avtal och beskrivningar är helt avgörande i denna process.

För att undvika kostsamma överraskningar är det viktigt att säkerställa att ditt anbud täcker in alla krav som ställs i förfrågningsunderlaget. Under utförande av entreprenader är det avgörande att kunna tolka texter dels i AF och i Tekniska beskrivningar

Kursmål

Efter kursen har du kunskaper om AMA familjen med inriktning på Administrativa föreskrifter, AMA VVS o EL samt Tekniska beskrivningar VVS, EL och STYR. Du har kunskap om regelverk och avtal som gäller i olika entreprenader. Efter genomgång av AMA-  AF, VVS samt EL har du lättare att finna krav i beskrivningar för att genomföra entreprenader på ett sätt som motsvarar förfrågan.

Kursinnehåll

  • Regelverk och Avtalsrätt.
  • BSAB systemet.
  • AMA Uppbyggnad.
  • AMA AF i förhållande till AB04, ABT 06
  • AMA AF.
  • AMA- VVS & Kyl samt EL.
  • Tekniska beskrivningar, VVS, EL och STYR.

Kursledare

Kjell Blombäck

Pris

6 100 kr per deltagare exkl. moms.


Kurstillfällen

Denna kurs arrangeras främst som företagsintern utbildning för ert företag.

Kontakta oss för information och offert för detta ämne.

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Besök oss på

Gå till sidans topp

top