På ega.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka "ok" så sparas ditt val till nästa besök.
ega-logga
skugga-uppe
JuridikVäg och markKvalitet, miljö och arbetsmiljöProjekt och organisationBygg och installationAMA-utbildningar
Hem/Kurser/Presentations- och förhandlingsteknik Skriv ut sidan

Välj län


Presentations- och förhandlingsteknik

Tvådagarskurs

Del 1, Presentationsteknik

Hur får jag människor att lyssna? Få information att bli kunskap! Det får man genom att sätta mål i all information och skapa motivation.
Bra presentationsteknik är ingen garanti för att budskapet ska gå fram men med en tydlig struktur kan man få en väldigt hög "lägsta nivå".  Det finns hjälpmedel som stödjer budskapet, inte skymmer det.

Kursmål

Du får lära dig hur du förbereder dig både praktiskt och mentalt inför möten med dina branschkollegor. Hur du utnyttjar dina hjälpmedel på bästa sätt och hur du bemöter och vänder invändningar utan att de märks.

Del 2, Förhandlingsteknik

Att vara en bra förhandlare handlar inte om att vinna eller förlora. En god förhandlare får alltid det bästa möjliga resultatet och resultatet kan faktiskt oftare än vad vi tror leda till något positivt för båda parter.

Kursmål

Målet är att lära sig hitta de faktorer om starkast påverkar och som skiljer avslag från avslut. Hur du ska kunna effektivisera behovsanalysen och på så sätt kunna argumentera kundanpassat. Du lär dig även hur du kan se lösningar på olika förhandlingssituationer.

Kursledare

Lars J O Larsson


Kurstillfällen

Denna kurs arrangeras främst som företagsintern utbildning för ert företag.

Kontakta oss för information och offert för detta ämne.

E G Andersson Konsult AB

Kyrkogatan 16, 826 32 Söderhamn

0270-105 10

mer.info@ega.se

Org-nr 556367-3556

Dela på sociala medier

Gå till sidans topp

top